Nya produkter från Hurtta

Microfleece overall

Färg

Grön, svart

Storlek

20S-80M

Beskrivning

Den ytterst bekväma Microfleece-overallen är avsedd för kallt och ruggigt   väder. Den är utvecklad för regelbunden vintermotion för hundar som saknar   underpäls eller är korthåriga, alternativt kan den användas som extra   värmeisolering för tjockpälsade hundar i speciellt kalla förhållanden.

I produkten kombineras på ett naturligt sätt de nyaste textilteknologiska   materialen med det senaste spetskunnandet inom hundkläder. Microfleece, som   är bekant från tekniska sporttextilier, binder värme effektivt och är helt   ljudlöst och mycket flexibelt. Materialet lämpar sig särskilt för hundar som   är ovana med kläder. Den lätta och diskreta overallen skyddar hundens   viktigaste muskelgrupper, halsen och det känsliga området kring magen.

Den helt nya formen på overallen tar hänsyn till hundrasernas olika   kroppstyper och hur de rör sig när de springer och leker. De avsiktligt korta   byxbenen skyddar hundens muskler tillräckligt men gör det inte svårare för   den att röra sig. Det luftiga materialet släpper ut överloppsvärme och ger   hunden en behagligt jämn kroppstemperatur.

Overallen har synligt placerade 3M-reflexer och en koppelöppning i   nacken.

 

 

Frost jacka

Färg

Grön, grå

Storlek

25-90

Beskrivning

Den lätta Frost-jackan är avsedd för kallt och blåsigt väder. Det sköna   Soft Shell-materialet är känt som värmelagrare i tekniska friluftskläder för   människor. I denna produkt är dess uppgift att kompensera för de värmande   egenskaper som avlats bort hos hundar som saknar underpäls eller är   korthåriga.

Jackan skyddar hundens viktigaste muskelgrupper, halsen och det känsliga   området kring magen. Hemligheten bakom jackans höga komfort är det sköna och   lätta materialet och den utsökta passformen. Den justerbara kragen,   halsöppningen och midjan håller jackan på plats även vid häftiga lekar.   Formen på jackans baksida skyddar även de stora lårmusklerna.

På ryggsidan finns ett dubbelriktat vattentätt blixtlås och en öppning   för fästning av koppel. De synligt placerade 3M-reflexerna förbättrar hundens   säkerhet i mörker.